If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Работи очудващо добре, но ФЕС (МЕС) неще да се свърже към ЕКУ-то с него. Всички останали (бодита, навита, еърбеци и т.н.) вървят идеално.
За ЕКУ-то си ползвам VAG-COM KKL.
А с телефона успявам да се свържа и към ЕКУ-то без проблем. Странна работа.
Въобще не се появи като блутут устройство. На таблото на колата се появиха грешки за имобилайзер и за инжекциона ...
Това е с CF2, Bosch ME2.1. След като махнах блутут джаджата грешките на таблото изгаснаха ...
Въобще не се появи като блутут устройство. На таблото на колата се появиха грешки за имобилайзер и за инжекциона ...
Това е с CF2, Bosch ME2.1. След като махнах блутут джаджата грешките на таблото изгаснаха ...
Кофти колега .Качи някакъв линк или снимка на устройството че да не си го закупи някой.Пък и да съберем повече инфо и да уточним кое устройство е подходящо за CF2 мотори и кое за CF3.Ако има и други колеги които имат наблюдения нека споделят.
Това е у-вото което НЕ работи при мен: http://dx.com/p/obdii-bluetooth-car-...e-dc-12v-42825
Сега го погледнах от близо и май има проблем с металните пинове, твърде навътре са сравнено с vag-kkl кабела който имам.
Ще се пробвам да го модифицирам или разглобя.
Това е у-вото което НЕ работи при мен: http://dx.com/p/obdii-bluetooth-car-...e-dc-12v-42825
Сега го погледнах от близо и май има проблем с металните пинове, твърде навътре са сравнено с vag-kkl кабела който имам.
Ще се пробвам да го модифицирам или разглобя.
На снимката в сайта изглеждат нормално, но може да си попаднал на куц кон.
Да, в сайта изглежда нормално. На моето у-во пиновете (металните контакти) се прибират навътре и може би като го включвам в порта на колата не дава контакт и предизвиква грешките ...
Както и да е , разглобих го вече
Ако някой реши да разглобява такова : НЕ е на щипки или залепено както си мислех аз. Маха се лепенката и под нея има 4 самонарезни винтове.
Утре ще пробвам само с електрониката , която остана здрава въпреки моето разглобяване.
Поне моята бройка работи. В началото имах проблеми да направя връзка между устройството и телефона, после обаче след ъпдейт на АлфаОБД тръгна отведнъж.
Колата ми е 156 2002 фейслифт 1, мисля се води CF3.
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Днес пробвах само с електрониката на у-вото. Има напредък - вече не пали грешките за имобилайзер и инжекцион. Телефона обаче пак не успява да го намери. Трябва да пробвам и с друг телефон някой ден ...
Май всичко е на проба грешка. На мен за това ми беше идеята, ако може да е от магазин(макар и да излиза по-скъпо) за да асистират с нагласянето първият път и да съм сигурен, че ще се получи.
А за windows phone 8 дали има някакваподобна програма, която да работи ?
Намирам из маркета само някакви по 1-2-3 долара, не мисля, че те работят правилно.
Колеги,
Доколкото разбрах тези модули следва да работят със всички бензинови коли произведени за Европа след 2001 г. и всички дизелови след 2004 г. От тогава става задължителен ОБД2 стандарта.
За САЩ е от 1996 г.
Comment